Google Maps integratie

Een ondernemer die een fysieke winkel heeft, of ook klanten ontvangt wil natuurlijk zijn adres op zijn website tonen. Een mooi visueel middel is het gebruik maken van een map, welke al snel aan “Google Maps” gelinkt wordt.

Standaard oplossing

Uiteraard kan je gebruik maken van de standaard oplossing binnen Google Maps. Op deze manier krijg je een kaartje zoals je die wel vaker voorbij ziet komen:

Een zeer eenvoudige oplossing die praktisch is en direct werkt. Echter kunnen wij ons voorstellen dat je de knoppen en het doordrukken naar Google Maps zelf niet nodig hebt, maar dat je jouw locatie alleen maar visueel wilt weergeven. Om deze reden hebben wij het Maps block ontwikkeld.

Maps Block

Ons block heet dan wel “Google Maps Block”, maar eigenlijk gebruiken we OpenStreet Maps voor het weergeven van de map aan de voorkant van je website. Dit heeft als groot voordeel dat je kosteloos gebruik kunt maken van een map. Iets dat sinds een recente update van Google zelf niet meer kan.

Testlocatie

Dit is informatie over de testlocatie

We hopen dat jullie onze variant net zo mooi vinden als wij! We geloven dat er veel mooie toepassingen te maken zijn met dit block. Deze heeft uiteraard ook verschillende opties waardoor je de weergave van het block meer naar eigen hand kan zetten. Hier een voorbeeld welke niet zou misstaan aan de onderkant van een contactpagina.

Wil je meer van onze Blocks zien?

We hebben een overzicht gemaakt met alle Blocks die exclusief voor Marketheme ontwikkeld zijn.

Bekijk alle Blocks binnen Marketheme

Block instellingen:

Type: google_map
Type: text
Type: true_false
Type: link
Voor meer informatie bijvoorbeeld
Type: wysiwyg