Inhoudsopgave

Berichten kunnen van grote omvang zijn, waardoor het voor de bezoeker soms lastig navigeren is naar een bepaald gedeelte in de tekst. Een inhoudsopgave kan dan een uitkomst bieden. Het is ook een mooi middel om de toekomstige lezer van jouw bericht voor te bereiden op wat hij kan verwachten in jouw tekst. De inhoudsopgave’s binnen Marketheme kan je door middel van een block toevoegen op een plek naar jouw keuze. Zo kan je bijvoorbeeld eerst nog een korte inleiding schrijven als deze.

Automatisch gegenereerd

De inhoudsopgave’s binnen Marketheme worden automatisch gegenereerd op basis van “headings” die je in je tekst gebruikt. In dit voorbeeld zie je dat ik er 2 heb toegevoegd.

Deelonderwerp

Zoals je kan zien wordt een deelonderwerp ook netjes weergegeven in het overzicht. Hij springt dan iets in ten opzichte van het bovenliggende hoofdstuk, zodat je kan zien dat ze bij elkaar horen.

Link naar hoofdstuk

Een leuke toevoeging is dat voor elk hoofdstuk een link aangemaakt wordt in de inhoudsopgave. Zo kan jouw bezoeker eenvoudig navigeren naar verschillende hoofdstukken binnen jouw artikel.

Vernieuwen voor snelle weergave

Aan de achterkant van je website kan je eenvoudig de inhoudsopgave vernieuwen, zodat hij terwijl je zelfs al een inhoudsopgave kan zien terwijl je bericht nog niet online staat.

Wil je meer van onze Blocks zien?

We hebben een overzicht gemaakt met alle Blocks die exclusief voor Marketheme ontwikkeld zijn.

Bekijk alle Blocks binnen Marketheme

Block instellingen:

Type: text
Type: button_group
Opties:
  • Vernieuwen
De voorkant van de website zal altijd de meest recente versie van alle koppen tonen. Deze knop is gemaakt ter controle van koppen aan de achterkant.
Type: true_false