Neostrada integratie - Marketheme Network

Als het op hosting en aanschaf van domeinen gaat kan het nog wel eens lastig zijn om dit helemaal goed in te stellen. Dankzij de koppeling tussen Neostrada en Marketheme is dit verleden tijd.

Wanneer je jouw Neostrada account hebt gekoppeld met Marketheme krijg je de mogelijkheid om jouw domeinnamen te beheren. Dit betekend dat het technische verhaal betreft het instellen van dns en nameservers verleden tijd is. Marketheme kan dit voor jou doen!

Hoe gaat dat dan in zijn werk?

Eigenlijk heel eenvoudig. Eerst selecteer je welke domein je wilt gebruiken voor je Marketheme website. Uit een live domein selectielijst kan je 1 van jouw bij Neostrada geregistreerde domeinen kiezen.

Vervolgens kan je met 1 klik op de knop de DNS instellingen (verbinding naar je Marketheme website) tot stand brengen. Ondertussen kan je dit proces op de voet volgen. Marketheme checkt namelijk voor jou of de instellingen daadwerkelijk goed zijn doorgevoerd, maar ook of de verbinding met Marketheme tot stand is gezet.

Als de verbinding zonder problemen (kan tot maximaal 24 uur duren) is vastgesteld, kan dit domein per direct gebruikt worden om je bezoekers op te ontvangen. Makkelijker kan niet!