Updates #1

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

De afgelopen week heeft in het teken gestaan om Marketheme 2 klaar te krijgen voor de eerste 5 gebruikers. In deze periode zullen we intens gaan testen om zo de laatste bugs en problemen uit Marketheme te krijgen. Dingen die ik voor die tijd al heb opgepakt/verwerkt:

Build script voor productie server

Als de code klaar is om gepusht te worden naar de server waar Marketheme op draait, dient deze nog gepusht te worden. Er was een probleem met de configuratie waardoor deze niet op de meest efficiënte manier gebuild kon worden. Dit is nu opgelost en heeft als resultaat dat het thema sneller reageert.

Koppeling met websitebeheer

We maken gebruik van een websitebeheer systeem (nog boven WordPress zelf) om onze server te hosten. Hier worden de SSL certificaten etc ook uitgegeven. We draaien op een nieuwe versie van dit systeem en daar hoorde een nieuwe API koppeling bij. Deze heb ik compleet herschreven.

Styling voor de “website toevoegen” pagina

Deze pagina ligt nu meer in lijn met de rest van de website.

Domain mapping

De class (verzameling met functies) voor het koppelen van je eigen domein is compleet herschreven. Het moet nu nog makkelijker zijn om je website te koppelen en zou nagenoeg niet meer fout moeten kunnen gaan. Ook heb ik een voorbereiding getroffen voor een koppeling met CloudFlare in de toekomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *