Updates #4

Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Weer een tijdje geleden dat ik het laatste nieuws met Marketheme met jullie heb gedeeld. Dit betekent echter niet dat ik stil heb gezeten. In dit bericht wil ik graag de belangrijkste veranderingen met jullie doornemen.

Subtitel weergave

Er was een bug waarbij de subtitel ook werd weergegeven op archiefpagina’s. Deze toonden de subtitle van het eerste bericht dat er in dit archief bevond. Door een wijziging worden deze subtitels alleen nog maar weergegeven op pagina’s of bij berichten.

Voor/nadelen block centreren

Aan de hand van feedback van één van onze leden is het nu mogelijk om de voor/nadelen te kunnen centreren. Dit is mogelijk met de iconen die zichtbaar zijn wanneer het block geselecteerd is.

Bol.com API voorbereiding

Een eerste stap is gezet voor het koppelen van Marketheme 2 met de Bol.com API. Dit betekent dat er succesvol een verbinding is gemaakt en het invoeren van een API key al mogelijk is in de instellingen. Op welke manier Bol.com precies ingezet gaat worden is nog niet duidelijk, maar de koppeling werkt 🙂

Handige links in het dashboard

In het dashboard hebben we nu een widget toegevoegd met handige links. Deze is tot stand gekomen omdat overzicht met herbruikbare blokken lastig te vinden was. Deze widget moet dit probleem oplossen.

Reacties nu ook mogelijk op pagina’s

Het was nog niet mogelijk om reacties te tonen/geven op pagina’s. Er is een wijziging doorgevoerd waardoor dat nu wel kan.

Bug in review block opgelost

Wanneer er meer dan 1 van deze blocks op dezelfde pagina werden geplaatst gaf dit een fatale fout binnen de pagina. Dit probleem is snel hersteld wanneer 1 van onze gebruikers tegen dit probleem aan liep.

Herbruikbare blokken onder berichten weergeven

Het verzoek kwam binnen om te kunnen selecteren dat er bepaalde herbruikbare blokken altijd onder berichten weergegeven worden. Hier is een tijdje over gebrainstormd om een nette methode voor te vinden, maar die is gevonden. Vanuit de Marketheme instellingen is het nu mogelijk om een herbruikbaar block te selecteren. Deze worden onder alle berichten met een standaard pagina template weergegeven. Het aanpassen van de data die weergegeven wordt doe je door het hebruikbare block aan te passen.

Herbruikbare blokken standaard tonen onder elk bericht binnen Marketheme 2

Extra tekst toevoegen aan pop-ups

Het bleek voor sommige gebruikers te weinig te zijn om alleen een titel en subtitel mee te geven. Om deze reden is er een extra “content” veld toegevoegd aan deze widget. Op deze manier is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een lijst weer te geven.

Verder zijn er uiteraard een boel kleine bugs en veranderingen doorgevoerd die het niet waard zijn om extra vermeld te worden. Als je nog goede ideeën hebt of ergens tegen aan loopt dan horen we het graag.

Één reactie op “Updates #4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *