Ervaringen en Voorbeelden

Ben je benieuwd wat onze klanten van Marketheme vinden? Op deze pagina delen we graag een paar beoordelingen, reviews, testemonials en andere vormen van ervaring van onze klanten.

“Graag wilde ik jullie complimenten maken over het werken met Marketheme. Het in elkaar zetten van een website gaat bijzonder soepel.

Ik weet zeker dat ik nog maar een heel klein gedeelte van het hele systeem gebruik. Maar als ik een keer iets fout doe kom ik er altijd wel weer aan uit om dit zelf op te lossen. Daarnaast is de service die jullie geven ook erg goed. Wat ik belangrijk vind dat er vlot word gereageerd als je een vraag hebt.

En het blijkt dat jullie dat ook vinden, want jullie reageren altijd adequaat en oplossingsgericht. Ik snap de opmerking van nieuwe gebruikers dat ze het misschien duur vinden. Ik kan ze bij deze zeggen dat het zijn geld meer dan waard is. Voor KWALITEIT moet betaald, worden. En op termijn betaald het zich vanzelf terug. Want uiteindelijk heb je minder tijd nodig om de website op te bouwen en bij te werken.

Ik wens jullie heel veel nieuwe gebruikers van Marketheme!”

Ineke

Voorbeelden van websites

Praktijk Veramente

Website van Fysiotherapeute en onderneemster Vera Dijkhuizen. Volledig overgezet naar Marketheme.

Internet Succes Gids

De blog van Jacko Meijaard is één van de grootste websites die gebruik maakt van Marketheme.

ReceptPlek

Een showcase website die laat zien hoe eenvoudig het is om een receptenwebsite op te zetten binnen Marketheme.

WP Startpagina

Een website vol tips die waardevol zijn voor elke WordPress website eigenaar.

Wil je meer reviews lezen?

Marketheme 2 maakte het voor mij erg makkelijk en laagdrempelig om mijn eerste affiliate website op te zetten zonder enige technische kennis. De opzet met de blokken maakt dat je in no time een pagina of bericht in elkaar kan zetten. Vooral de herbruikbare blokken besparen je ontzettend veel tijd. Je ziet door het hele thema heen, dat het zo is gemaakt dat je als gebruiker zoveel mogelijk tijd overhoudt om te doen wat het allerbelangrijkste is. Namelijk jouw content schrijven.

Martien H

“Het gebruikersgemak van Marketheme 2 heeft me echt verbaasd. Je kunt heel gemakkelijk een leuke unieke pagina maken.

Het ziet er goed uit en door het gebruik van de blocks makkelijk om mee te werken.”

Renee H

“t.o.v. MT1.0 een wereld van verbetering. De blocks werken prima. De opzet is zeer begrijpelijk en inzichtelijk. Top product!”

John

“Als beginnende affiliate marketeer vind ik het gebruik van Marketheme2 ontzettend makkelijk! Het is overzichtelijk, vlot en super handig!

De structuur die je je website kan geven met behulp van de blocks van Marketheme2 is ideaal. Ik ben grote fan!”

Robin B

Ik was altijd al tevreden met Marketheme 1.0 maar sinds de overgang naar Marketheme 2.0 ben ik lyrisch over dit stukje software. Alles is mogelijk en het is vooral eenvoudig zodat ik me als marketeer kan richten op de belangrijke dingen, nuttige content schrijven. Het kost relatief wat meer dan andere WordPress thema's maar het is zijn geld dubbel en dwars waard.

Michel R

Wil je jouw website of ervaring met ons delen?

We zijn altijd bezig om Marketheme te verbeteren en de mening van onze leden is dus erg belangrijk. Wil jij jouw ervaring met Marketheme en de mensen er achter delen? Neem dan contact met ons op via info@marketheme.nl