Features

Het Marketheme zit vol met handige features die enorm veel mogelijkheden bieden om zo snel en simpel jouw website op te zetten, en daarbij bezoekers converteert naar klanten of conversies.

Hieronder vind je een greep uit de features en mogelijkheden die je straks tegen gaat komen als je met het Marketheme aan de slag gaat.

Marketheme Blocks

Marketheme werkt perfect samen met de nieuwe WordPress editor; Gutenberg. Er zijn meer dan 20 unieke blokken beschikbaar om jouw pagina een eigen look and feel te geven.

Knallen in Google

Marketheme is niet alleen gigantisch snel – wat super goed voor je rankings in Google is – maar de code is ook nog eens volledig geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Zo kun je niet alleen snel een website maken en onderhouden, maar ook nog eens knallen in Google!

Vernieuwde API Koppelingen

Binnen Marketheme is het mogelijk om te verbinden met verschillende externe partijen. Zo hebben wij bijvoorbeeld koppelingen voor:

  • Enormail
  • Neostrada
  • ActiveCampaign
  • Mailchimp
  • Giphy
  • eCurring

Countdown timers

Heb je een actie lopen en wil je mensen nóg meer triggeren om je product te kopen?

Voeg dan eenvoudig (evergreen) countdown timers toe aan elke pagina’s!

Showcase met voorbeelden

Als je soms even geen inspiratie hebt voor het opbouwen van een pagina, hebben wij een overzicht met veel gebruikte en speciaal opgemaakte pagina’s die jij direct kan gebruiken binnen jouw Marketheme website. Zo maak je een vliegende start aan jouw nieuwe pagina.

Landingpagina’s in 5 minuten online

Een specifieke landingspagina maken zonder technisch gedoe?

Met het Marketheme maak je binnen 5 minuten jouw unieke landingspagina’s, inclusief opt-in formulieren en andere marketing tools.

No nonsense pagina’s

Natuurlijk is het belangrijk om je bezoekers te triggeren met mooie elementen. Marketheme geeft je dit ook, gewoon strakke opvallende pagina’s zonder gedoe!

Voor elke bezoeker

We begrijpen heel goed dat jouw bezoekers niet alleen maar afkomstig zijn vanaf een laptop of een computer. Onze websites zijn daarom ook zeer geschikt om op mobiele apparaten te bekijken.

Alles onder één dak

Wij zorgen voor de updates voor jouw website. We hebben een eigen server die 24/7 wordt gemonitord om te zorgen dat elke website goed draait. Je gekoppelde domein heeft ook automatisch een SSL certificaat!

Nederlandse Support

Marketheme is ontwikkeld door mensen die actief zijn in verschillende expertises welke jouw kunnen helpen je online business verder te helpen. Door gebruik te maken van ons support platform heb je snelle en directe support met Nederlandse ondernemers die met je mee willen denken.

Extra opvallende elementen

Houden je bezoeker scherp waar het nodig is 🙂

Bekijk al onze verschillende blokken

Blokken

Buiten alle dingen die we niet allemaal op kunnen noemen vinden we het vermelden van onze blokken wel de moeite waard. Ben jij al nieuwsgierig hoe jij ze voor jouw website kan in gaan zetten?