Forum exclusief voor leden

Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Zoals we van veel van onze leden horen zijn ze heel erg blij met de support die bij Marketheme komt kijken. Dit is voor ons ook heel erg belangrijk, omdat we meer willen zijn dan een websitesysteem. We willen ook een bron van inspiratie, hulp en benadering zijn in het geval dat het nodig is. Voor de vernieuwde versie van Marketheme willen we daar nog meer gebruik van maken.

Jullie kennen allemaal het forum van Internet Succes Gids, waar Marketheme ook een speciaal gedeelte in heeft. Echter merken we dat het niet helemaal geschikt is voor de manier waar wij mensen op een goede manier kunnen helpen. Om deze reden gaan we een eigen omgeving creëren, exclusief voor Marketheme gebruikers.

FAQ

Een onderdeel van onze nieuwe omgeving zal de FAQ worden. In dit overzicht kunnen mensen de meest gestelde vragen bekijken en zo al een antwoord op hun vraag vinden. De FAQ zal een eigen gedeelte krijgen dat elke keer bijgewerkt wordt, het kan dus niet ondergesneeuwd worden met andere berichten waardoor het niet meer zichtbaar is.

Forum

Het forum moet geen vervanging gaan worden voor het InternetSuccesGids Forum. We willen alleen meer mogelijkheden geven voor gerichte Marketheme gerelateerde vragen en berichten. Een eerste opzet van het forum geeft mensen de mogelijkheid om berichten te delen in de trand van:

  • Vragen of opmerkingen over Marketheme
  • Verzoeken
  • Bugs
  • Advies
  • Showcase
  • Voortgang

Bij veel van deze onderwerpen kan je een voorstelling maken wat voor een soort berichten er in geplaatst zullen worden, maar er zijn er ook een aantal die ik apart wil benoemen omdat ik daar wat extra functionaliteiten voor toe ga voegen.

Gebruikers en Advies

Het komt op het ISG Forum veel voor dat men een vraag stelt over hun website, maar zonder dat ze hun URL vermelden. In sommige gevallen is dit bewust, omdat ze het nog niet openbaar willen delen. Om mensen sneller te kunnen helpen zijn alle forum deelnemers direct gekoppeld met Marketheme. Om in te loggen binnen het forum kan je gebruik maken met exact dezelfde login. Op deze manier kan de helpdesk van Marketheme snel zien om welke gebruiker en welke websites het gaat.

Er komt ook een functionaliteit om een reactie te geven die alleen maar zichtbaar is voor de helpdesk. Handig dus als we even een vraag aan je hebben waar het antwoord privé te antwoorden is binnen het bestaande topic.

Rollen

Zoals bovenstaand al aangegeven zal er een helpdesk zijn. Dit zijn een aantal mensen met de hoogste rol binnen het forum die er zijn om mensen direct te kunnen helpen. Buiten deze rollen zijn er ook plannen om andere rollen aan te maken, om aan te duiden wat voor een soort gebruiker iemand is. Heeft hij/zij een actief Marketheme abonnement? Hoe lang bestaat zijn of haar website al? Allemaal zaken die we mee kunnen gaan nemen, zodat iedereen de reactie van een bepaalde gebruiker goed kan inschatten op relevantie.

Nieuws

De huidige manier van het verschaffen van nieuws is middels het ISG Forum. Dit gaat voortaan plaats vinden in het gedeelte waar je nu ook deze nieuwsberichten leest. Binnen het forum zal er ook een direct verwijzing zijn naar het nieuwsoverzicht.

Op deze manier hopen we nog meer, beter en sneller onze leden te ondersteunen met hun vragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *