Updates #6

Gemiddelde leestijd: 4 minuten

We zijn weer een maand verder, dus weer tijd voor een nieuwe update betreft de updates binnen Marketheme 2. In dit bericht wil ik jullie graag laten weten waar ik de afgelopen tijd mee bezig ben geweest.

Achter de schermen zijn we heel erg druk met het implementeren van Marketheme 2 binnen een grote bestaande websites. De echte forum-die hards weten misschien al wel over welke website het gaat, maar voor de rest houden we het graag nog een verassing! Er staat dus iets gaafs aan te komen.

Footer

Binnen de footer is het nu mogelijk om een extra menu te tonen. Onder “Weergave” -> “Menu’s” kan je nu kiezen voor “Footer navigation”.

Footer navigatie binnen Maretheme 2

Wanneer dit aangevinkt staat voor het menu van jouw keuze, zal deze onder aan de website worden weergegeven. Iconen zullen op dezelfde manier werken en zichtbaar zijn.

Neostrada V2 API

Door een wijziging/fout in de documentatie van de API van Neostrada was het in sommige gevallen niet mogelijk om de website live te zetten. Deze maand is er veel gedebugged waar dit precies vandaan kwam. Uiteindelijk zijn we samen met Neostrada er achter gekomen dat een verkeerde functie gebruikt werd voor het verwijderen van specifieke informatie. Dit is nu in de code én in de documentatie van Neostrada aangepast 🙂

Dikgedrukte tekst

Regelmatig krijgen wij feedback van onze klanten en gebruikers, daar zitten soms ook bugs tussen. Dit was er zo één. Binnen Gutenberg waren dikgedrukte teksten niet zichtbaar, terwijl dat aan de voorkant wel zo was.

Een klein punt om op te pakken, maar wel 1 die zorgt voor meer overzicht in je teksten.

Reactieformulier

Wanneer er geen reacties/reactiemogelijkheid was, kon het zijn dat er toch een deel van de achtergrond van het reactieformulier zichtbaar was. Dit probleem is onderhand verholpen waardoor het design weer netjes aansluit.

Terug naar boven knop

Is je al opgevallen dat alle Marketheme 2 websites op hun berichten een “back to top” knop hebben? Wanneer een bezoeker ver genoeg naar beneden is gescrollt komt deze automatisch rechts onder in beeld te staan. Wanneer je hier op klikt zul je met een subtiele animatie terug naar de bovenkant van de pagina gebracht worden. Wil je dit liever niet?

Terug naar boven instellingen

Wanneer je de “uitgebreide instellingen” hebt ingeschakeld binnen Marketheme 2, zal de optie zichtbaar zijn op dit tabblad binnen je instellingen.

Inhoudsopgave aanpassing

Na aanleiding van een mededeling op het forum zijn we er achter gekomen dat het gebruik van een : (dubbele punt) er voor zorgt dat het klikken op een heading niet meer werkt in de inhoudsopgave. Dit probleem is nu opgelost en hoeft door de gebruiker geen aanpassing voor gedaan te worden in de bestaande websites en pagina’s.

Marketheme beoordelen?

Één van onze grootste doelen is het maken van een thema waar we met veel marketeers gebruik van kunnen maken, ook wijzelf. Wij geloven in Marketheme en hopen dat onze gebruikers er daar net zo over denken. Om je ervaringen met Marketheme te delen hebben we een formulier toegevoegd op het dashboard (de standaard pagina wanneer je inlogt op je website).

Via dit formulier kan jij je ervaringen met Marketheme delen. Dit formulier is niet gemaakt voor het delen van feedback en bugs, daarvoor kan je het beste gebruik maken van het forum of info@marketheme.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *